Ρυθμίσεις δανείων ιδιωτών – επιχειρήσεωνΜε νόμιμες εξουσιοδοτήσεις παρεμβαίνουμε προς τις τράπεζες, κάνοντας ενέργειες που προστατεύουν τα συμφέροντα του πελάτη μας απαλλάσσοντας τον από το άγχος της διαπραγμάτευσης με γνώμονα τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας αλλά και τις συμβουλές από τους νομικούς μας.

Ασφαλιστικό τμήμαΣτην εταιρεία μας υπάρχει μόνιμος καις σταθερός συνεργάτης που φροντίζει για κάθε ανάγκη του πελάτη στο κομμάτι των ασφαλειών ζωής – πυρός – εμπορευμάτων κ.τ.λ.

Οικονομικές συμβουλές για Καταθέσεις – ΔάνειαΠαρακολούθηση Επιχειρήσεων και Ιδιωτών.


Οι επιχειρήσεις δέχονται συμβουλές από την εταιρεία για να μπορούν να πορευτούν , αλλά και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που δημιούργησε και δημιουργεί καθημερινά η κρίση.


Πάντα με την στήριξη και την επιμέλεια  Λογιστών – Νομικών και όποιων άλλων ειδικών χρειάζεται.


Όσον αφορά τις καταθέσεις των πελατών μας, τους συμβουλεύουμε με απόλυτη εχεμύθεια αλλά και με την εμπειρία μας για να έχουν καλές και ασφαλείς αποδόσεις .

Χρηματιστηριακές ΕργασίεςΈχουμε πλήρη κάλυψη στους πελάτες μας που θέλουν να επενδύσουν στο χρηματιστήριο, φροντίζοντας την προώθηση των αγορών – πωλήσεων, αλλά και των συμβούλων, όπου πρέπει,  για την αποφυγή ζημιών.

Νομική ΚάλυψηΟι νομικοί μας αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν υποθέσεις πελατών σε κάθε τι που έχει σχέση με τα οικονομικά, εντός και εκτός της Ελλάδος.


Ακόμη υπάρχουν συνεργαζόμενοι συμβολαιογράφοι για ταχύτερη και πληρέστερη κάλυψη του πελάτη.

Οικονομικές ΜελέτεςΗ  εταιρεία αναλαμβάνει οικονομικές μελέτες παντός είδους και κάθε επιπέδου που υπογράφονται από ειδικούς οικονομολόγους ή και σε Πανεπιστημιακό επίπεδο, εάν αυτό απαιτείται.

Έργα – ΜελέτεςΗ εταιρεία αναλαμβάνει παντός είδους Έργα & Μελέτες τα οποία φέρνει σε πέρας με ευθύνη της .


Συγκεκριμένα όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά υπάρχει συνεργασία με το Εργαστήρι Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, από το οποίο εκπορεύονται τα Έργα Επιστημονικού & Εκπαιδευτικού Ενδιαφέροντος.

Αναπτυξιακά ΠρογράμματαΑναλαμβάνουμε την ένταξη και την παρακολούθηση όλων των προγραμμάτων που τρέχουν τόσο σε ελληνικά, όσο και σε ευρωπαϊκά προγράμματα με κάθετη υποστήριξη και υπεύθυνη παρακολούθηση από τους ειδικούς συνεργάτες μας.

Λογιστικές ΣυνεργασίεςΥπάρχει λογιστικό γραφείο (ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα) που καλύπτει την πελατεία μας πλήρως σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και επισκέψεις επί τόπου στην έδρα των επιχειρήσεων – πελατών μας .

Μεσιτικές ΕργασίεςΚάθε τι που χρειάζεται ο πελάτης μας που αφορά Μεσιτικά Προγράμματα υπάρχει πλήρης κάλυψη από τα γραφεία που συνεργαζόμαστε στενά με βάση την άμιλλα και την προώθηση των εργασιών , αλλά και το κλείσιμο των αγοραπωλησιών.

Τεχνικές ΜελέτεςΜηχανικοί, Αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, Σχεδιαστές, Εργοδηγοί και άλλοι πολλοί στηρίζουν το έργο της εταιρείας μας για λογαριασμό των πελατών μας με τρόπο ώστε να έχει να κάνει ελάχιστα ή και τίποτα  ο πελάτης αναλαμβάνοντας τα όλα .


Συνεργαζόμαστε με τεχνική εταιρεία ειδικών κατασκευών για την εκτέλεση τεχνικών έργων.

Εκπαίδευση και Οργάνωση ΣεμιναρίωνΗ εταιρεία μας λόγω της ιδιαίτερης συνεργασίας με το εργαστήρι Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει σεμινάρια πολλών επιπέδων με σκοπό τη συμβουλευτική των επιχειρήσεων, αλλά  και την ανάλυση των νέων οικονομικών δεδομένων που εξελίσσονται ραγδαία.


Βέβαια φροντίζουμε για την παρακολούθηση των προγραμμάτων που (κατεβαίνουν), και τα αξιοποιούμε δεόντως.